NeArarsan
Üye
MerhabaArkadaşlar kanalı eğitim kanalı olarak açtığımdan video yükleme aralıklarını pek umursamadan fırsat buldukça video çektikce yüklemeye çalıştım.
Öncelikle şunu söyleyeyim bilgisayarım son derece yetersiz ve internetten araştırarak bulduğum bir uygulama sayesinde telefonumu mikrofon olarak kullanıyorum.
Haftanın 6 günü çalışıyorum ve bu içerikleri düzenlemek için her sabah 5 de uyanıyorum.
Henüz profesyonellikten çok uzak olduğunu biliyorum fakat tavsiyelere ihtiyacım var.
İlk aşamada atabildiğim kadar video atıp ilerleyen bölümlerde daha kaliteli içerikler sunmayı düşünüyordum. Eş dost dışında izleyen pek yok ve sanırım o izleyen bir kaç kişi de hiç bir şekilde beğenmiyor.
İnsana kendi ağız kokusunu burnu bile söylemezmiş. Yani kendi kendime kusurlarımı çok kısıtlı bir şekilde ancak farkedebiliyorum. Bu nedenle her türlü dış görüşe ihtiyacın var.
Bu sabah yine 5 de kalkıp Onur kardeşimin Photoshop Thumbnail videosunu izledim. Bu konuda eksiğim çok bariz. Bir an önce kapatmayı hedefliyorum. Bunun dışındaki eksiklerimide bildirirseniz çok memnun edersiniz.
Motivasyon için abone de olabilirsiniz, her türlü yorumunuza açığım şimdiden çok teşekkür ederim.
Saygı ve Sevgilerimle , iyi forumlar dostlar ...
Kanal Linki :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
bence videolarını uzat ve thumnailleri daha canlı yap.
İyi forumlar