Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yukarıdakileri şeylerin ücretsiz versiyonunu altta try demo pack diyip, çıkan yere 0 yazıp e-mail'inizi yazmanız gerek, sonra view content diyip download diyorsunuz, videoda bundan sonraki adınmları gösterdim. Hemen izleyin ve kurun!
hocam be bu videoyu daha önce izledim anca da bilgisayarıma format attıktan sonra dosyalar gitti tekrardan yükliyeyim dedim anca bende o dosya kısmında seninki gibi gözükmüyor örnek olarak ta bi ss bırakıyorum .Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar lütfen yardım edin öncesinde dosyaları yükledim ama önizleme gözükmüyordu daha sonra bişeyleri sildim şimdi dosya bulunamadı diyor. Atomxi kaldırıp tekrar kurdum ama bunlar halen burda kalkmıyor. Yanında çarpı işareti var ordan kaldırmaya çalışıyorum dosya yok diyor kafayı yemek üzereyim
Kanka ben internetten atomx full versiyonunu indirdim crack olarak ama nasıl kuracağımı bilmiyorum. Bunun kurulumu ile ilgili de bir tane video yok. İndirdiğim dosya toplamda 24,8 GB bir sürü içerisinde rar dosyası var ama Premiere 2022'ye nasıl kuracağım bulamadım.
Ben yabanci bi indirme sitesinden full paket 6000+ olan element paketini indirdim. atom uzerinden kurmaya calistigim zaman bana kullanici mailini ve serial no istiyor.. acaba bunu cözebiliyormuyuz? yani free degil full paketi indirdim.
indirdigim sayfada ise boyle bir problemin cozumu yok. acaba bosami kurek cekiyorum sevgiler
Ben yabanci bi indirme sitesinden full paket 6000+ olan element paketini indirdim. atom uzerinden kurmaya calistigim zaman bana kullanici mailini ve serial no istiyor.. acaba bunu cözebiliyormuyuz? yani free degil full paketi indirdim.
indirdigim sayfada ise boyle bir problemin cozumu yok. acaba bosami kurek cekiyorum sevgiler