Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

bu renklerin anlamı nedir acaba?

teşekkürler cevaplar için.
media encoder olayı çok önemli bir şey galiba. şimdi uyandım ve onu da indiriyorum.
notebook özellikleri:
win 10
i7 10750
16ram
ssd
rtx 2060
bilgisayarın edit için gayet iyi bir bilgisayar normalde kasma donma olmaz bu videoları izleyip uygula bi sorun olcağnı düşünmüyorum cillop gibi edit yaparsın bu bilgisayarla :D

teşekkür ederim. daha yeni aldım zaten. çok para harcadım. hala daha ödemesini yapıyorum.
sanıyorum programda bazı yerlerde hata yapıyorum. öğrenmem gereken daha çok şey var. videoları izleyeceğim. normalde bu bilgisayarda böyle bir şey olmaması lazım dediğin gibi.

teşekkür ederim. daha yeni aldım zaten. çok para harcadım. hala daha ödemesini yapıyorum.
sanıyorum programda bazı yerlerde hata yapıyorum. öğrenmem gereken daha çok şey var. videoları izleyeceğim. normalde bu bilgisayarda böyle bir şey olmaması lazım dediğin gibi.
bende öğrenme aşamasındayım şuan baya bi eksiğim var ama elimden geldiğince işte :D

bende öğrenme aşamasındayım şuan baya bi eksiğim var ama elimden geldiğince işte :D
evet öğrenmenin yaşı ve zamanı yok. hepimiz her gün bir şeyler öğreniyoruz. bir şey öğrendikten sonra başka bir engel çıkıyor ertesi gün yine kafamı duvara vuruyorum. böyle böyle kafamda saç kalmadı :(

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar